glada grisar happy pigs (1984)

Glada Grisar Happy Pigs

oljepastell
Vällustigheten i att kunna
vara i sin egen kropp, skamlöst

oil pastell
Voluptuous in your own body, shameless

Det är längesedan, men jag har fortfarande lust att göra klart, fortsätta med de där grisarna jag fick syn på under en färd genom Skåne. Solen lyste genom deras ljusa päls, som en gloria och deras utstrålning av fullkomliga ro i att ligga där i solen och jorden och vara nöjda. Ett ämne som blivit alltmer aktuellt sedan dess.

It is a long time ago, but I still feel a desire to continue painting them, trying to capture the sensation of them that I caught during a drive through Skåne (a landscape in Sweden). The sun glowing through their light fur, like a halo and their aura of complete serenity lying there in the sun and dirt in complete selfindulgence. A topic more relevant than ever.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: