138 ord (words. to be continued ….) fortsättning följer ed. 2018 10 30

Grafik

Grafik i väst

Falu konstgrafiska verkstad har ingen egen nätplats utan ligger på kommunens nätplats under göra uppleva/Kultur.

Gallerier

Galleri Hörnan  nätplatsen ligger liksom Falu konstgrafiska under kommunens nätplats under gora–uppleva/kultur/museer-och-konst/konst/galleri-hornan.
Galleriet som ligger i anslutning till Stadsbiblioteket i Falun hade ett uppsving under Anne Seppänens ledning och ansvar. Idag finns Hörnan kvar om än betydligt reducerad till både innehåll och yta. Rummet är ca 7,5 x 4 m.

Galleri Se startades av Sonja Wahlström och övertogs 2009 av en grupp konstnärer som bildade föreningen Se Konst.

”Vårat mål är att bjuda ny och gammal publik till intressanta utställningar samt att informera om aktuell konst, konstnärliga koncept och tekniker. Vi kommer att samarbeta i denna verksamhet med organisationer, kulturinstitutioner och andra aktörer som arbetar med och för bildkonsten. Samtidigt med utställningsverksamheten kommer vi att bedriva kommissionsförsäljning av föreningsmedlemmarnas konst.”